Monday, September 5, 2011

Selena Gomez dan Justin Bieber break-up? Betul ker?

kemain mereka hangat bercinta sebelum ni sampai gempar seluruh dunia tentang mereka couple.xkan dh nak
break up dh kott.. awal lagi tuhh....

tp gossip yg dihebohkan oleh kwn ika baru2 ni dye kata yg Justin Bibir dan Selena Helmet tu nak break-up *lawak hina*

aik? baru je couple dah nak break up. serius ker? betul ker?

meh kita siasat!

melalui sumber daripada GalaxieBlog. mereka menceritakan bahawasanya....


..........







.........







........



tiada kata putus diantara Justin Bieber dan Selena Gomez!



isinya pula:

 "Anugerah Remaja Pilihan baru-baru ini di Los Angeles adalah bukti positif bahawa pasangan itu akan kukuh. Pasangan muda berkongsi ciuman kerana mereka duduk bersebelahan antara satu sama lain dan yang memaparkan kasih sayang yg telah dilihat oleh semua orang yang hadir, termasuk jurugambar yang meliputi persembahan."

"Oleh itu, banyak laporan yang mendakwa Selena break-up kerana dia tidak meluluskan muzik hip rakan-rakan Justin seperti (Chris Brown, Lil Wayne, dll)"


ika dh agak dh belum tiba masa lagi untuk mereka break-up. 
klu x tiba jgk masa tu... sahih sedih gila peminat Justin. 
mereka sanggup lakukan apa sja untuk justin. tngkap gambar justin sana sini, pergi konsert sana sini, usaha mintak sign dari Justin. hurmm nak buat camna dh nseb mereka. klu kata x dpt jgk si Justin tu maka x dapat lah... sabor ye...







senasib........











 
Post a Comment