Saturday, September 3, 2011

sebelum & semasa Hari Raya

2 hari sebelum raya

berapa bulan yg lalu. ika suruh abg ngah beli 2 botol Mask ni sebelum dye balik sini. 
x sangka dye beli jgk. yg botol putih tu untuk satu muka dan yg botol biru tu untuk hidung ja. 
product ni digunakan untuk mengsingkirkan minyak di muka dan hidung.
abg ika kata benda ni x mahal. baik beli dekat Melaka lg murah.


 huhu.. ni salah satu favourite ika yg mmg teringin sangat nak beli dari dulu lg. 
jam G-Shock yg lebih kurang mcm jam tangan Justin Bibir tu....x caya KLIK ni.

yg sepet mata ni sebenarnya ika nak beli warna hitam tapi abg ngah kata mcm
makcik2 pulak. jadi terpaksa pilih yg pink ni..huhuk tp cantek jgk... hee~


"semua barang kat atas ni abg ngah yg sponser. ika x keluar satu sen pown"
thanks ye abg ngah.... hehe..



Hari Raya Aidilfitri

 ika n mama yg tersayang.. ni baju time raya pertama. untuk raya kedua plk
ika pakai pown. maaf ye mama sebab penat2 beli baju raya ke2 tu...hehe

 yg baju biru tu abg long n yg ungu tu abg ngah.
Mama reka==> "abg long abg ngah mintak tolong sowang setengah"
huhu xdan nak ambil gambr abg cik dan walid sebab mereka pi baling mercun bola kat
tengah padang. *dh tua dh kott*

 abg long dgn isteri dye kak Tris.... 
knpa kak tris putih dari aku. sedih lhaa..

jgn cakap! ika dah taw foto ni bajet comel betul x. hehe...
segak x anak dara pak Syed ni... <== *perasan*

tudung ni ika pakai untuk raya ke3... 
pakai pown sebab nak g rumah mak saudara.
jgn harap ika nak pakai tudung ni klu hari2 lain. 
kesalahan kerana membeli tudung yg labuh sampai xtaw nak belit kat
mana lg dah....


huhu baru puas hati sebab boleh postkan entry tentang hari raya ika tahun 2011 ni. sebelum ni yg lama
sangat ika nak post kan benda ni sebab USB ika buat hal. tu yang susah sikit nak upload gambar. 


hari raya dapat berapa hinggit? cepat kira... cepatttt!!!


Post a Comment