Thursday, September 8, 2011

reaksi time dpt keputusan Pecubaan PMR

time kat sekolah:

  • ika lalu dekat tepi Dewan Seri Anjung n then ternmpk walit tengah tunggu nak ambil result.
  • pastu terpksa naik cepat2 atas kelas plk nak sambung pelajaran Math.
  • hbe je Hari Jaya Waris tu guru kelas dtg kelas kami. dye ajar BM plk. dye ade citer mcm pasal perangai budak kelas kami sambil tanya knpe ade waris yg x dtg. time ni ika resah dh sebab takot bila balik sekolah japgi n tengok result GAGAL.


time kat rumah:

  • masuk rumah buat2 muka biasa. xtaw kata teruja Gila.
  • letak beg n then keluar dari bilik terus gi ambik result tu.
  • bila check balik bukan kah ika ***** kaa... sebab sebelum nih cikgu sains ika kata camtu. sampai aty cikgu tipu saya.
  • bila fikirkan balik guru kelas kami ada kata ada skit pembetulan dlm result. MAKA ika ***** laa klu mcm tu.... *syok ke tidak teka laa*
 
 
yg bintang2 tu (*) teka la sendiri.. ika x mau ckp. ngee~
Post a Comment