Tuesday, September 27, 2011

minggu terakhir



askom...
minggu ni ialah minggu terakhir kitaorg calon2 PMR nak study,baca buku dan kelas tambahan. minggu depan dh kena bersiap2 masuk dewan peperiksaan. dlm duk jwb kertas exam tu kena tahulah time tu tinggal kita dgn tuhan ja. ape2 pun harus minta pertolongan tuhan jgk. klu nak cikgu tolong mmg x bley dh. tension,konfius,takut n nak buat2 pengsan pun ada. xtaw mcm mna nanti. yg penting kena berusaha itu je yg mampu melepasi segala ujian nanti.
yg peritnya lg ini hanyalah merupakan ujian kedua ika. bnyk lg ujian lepas ni spm,stpm,diploma,ijazah,kerja,kawin,ada anak,mati,alam barzah,hari kiamat. isshh bnyk sungguh ujian tuhan berikan kpd kita. ingatkan lepas ijazah tu dpt kerja kitaorg "Free" rupa2nya x. ada bnyk lg yg harus dilalui. masaallah.
hurmmm nak buat cmna kita kan hamba allah. jd ujian hidup di bumi allah ni mmg bnyk.
xtaw la dtg paper exam mcm mna nanti. paling ika takut subject paper math,sains,english. yg tu ika bnyk kelemahan. berkat usaha ika selama ni harap2 allah permudahkan exam ika nanti Aminnn....
Post a Comment