Saturday, September 17, 2011

lagu dari drama Bread,Love and Dream. Best!!



kandungan lagu2 background drpd drama Bread,Love and Dream ni x sangka plk ada lagu yg best2. sungguh sedap didengar tambah2 lagi pelakon drama tu pun ada yg turut nyanyi untuk lagu background drama ni. antaranya ialah Yoon Si Yoon(Kim Tak Goo), Joo Won(Ma Jun) dan Lee Young Ah(Mi Sun). KyuHun dari Super Junior pun ade nyanyi lagu untuk background drama ni. jom dengar....


KyuHun(super junior) Hope Is A Dream That Doesn't Sleep


Yoon Si Yoon as tak goo - Only You 

tak goo antara lelaki yg mempunyai sifat yg paling ika suka!


Joo Won as ma jun - Love

ma jun hensem. suka dye berlakon dgn muka garangnya... :D

Lee Young Ah as mi sun - Love Is

si comel lagi molek. suka tengok dye berlakon.



ermmm xde dh. yg ni je nak citer kt korang. tengok2 la citer ni best. lg pun dh nak habis dh citer ni. cepat2 la tengok ye. klu malas nak tengok xpe, kita tunggu drama baru yg akan dtg tu. Bi Rain berlakon! mesti best :) drama The Fugitive Plan B.




entry x penuh.... ika taw =,="



Post a Comment