Saturday, September 24, 2011

header baru

askom..
lihat x blog ika ada perubahan. perubahan dari segi background dan header. ika suka background blog ika yang ni sebab dye ada bentuk ice cream. barulah sesuai dgn nama MissVanilla. ok yg header tu plk korang rasa gambar spe. cepat teka klu pandai. hihi.. ika xnak gitaw la sbb mmg dh ramai dh kenal si mamat dkt header tu. header tu ika buat menggunakan paint je. xde pun nak guna photoshop ke hape ker. akhirnya siap jgk header terbaru ika. cantek x...lawa x...

nak tengok header yg mna satu..no hal! ini diaaa.....


header ni ika letak kt atas sekali


yg ni plk ika letak paling bawah sekali. nak tengok cuba scroll sampai bwh



pic header ni ika cari sendiri pastu design guna paint. yalah dh la photoshop ika tu lembab pastu terpaksa plk guna paint buat header. waarghh kesian gile. tp header yg ika buat ni dh kira ok dh. nmpk ringkas je kann. sedap mata memandang. tambah2 lagi klu lihat si mamat kat header tu. makin teruja nak update blog. hehe... klu korang mampu buat header guna paint lebih cantik dari ika, Waa Akan Tabik Sama Lu! *perasan header cantek*
Post a Comment