Saturday, September 10, 2011

lembugini lalu depan ika

askom...korang semua..
dulu2 ni ade la ika satu family pi Penang. sje nak round2 tengok sekitar bandar2 Penang ni. time kitaorang jejalan kat atas bukit adelah bangla2 n cina2 jual barang mcm beg tangan,kasut,baju n bnyak lg lah. tp mahal tu masalahnye. yg satu lagi pelik tp hairannya adalah kenapa bnyk sangat pak2 arab n mak2 arab kat situ. dh la pakai baju hitam semuanya n bertutp muka dgn purdah plk tu. kdg2 terpikir jgk npe la diorg pakai baju hitam x panas ker. klu ika la yg pakai bju hitam tu sah2 berpeluh satu timba.

ok. back to the story, citer sebenar entry kali ni adalah lembugini lalu depan ika. korang tahu lembugini tu hape. x tahu? alaaa... yg lembu + gini = lamborghini. aaaa tahu pun. sebenarnya haritu sama hari dgn ika pi Penang tu la. hbes je round dekat Penang terus gi pantai Batu Feringgi. pastu tengok bnyk gila rumah besar2 kat situ sampai 2,3,4 tingkat. tobat mahal nak mampus. dlm dok ushar rumah tu bunyi zooooommmm....!!!!! lalu depan ika. aik tu bukan kereta lamborghini ker. npe bumbung dye nmpk rendah sngt haa. <== *dh tengok kutuk plk* pape pun kira syok la jgk kereta sport lalu depan ika daripada dulu seumur hidop x pernah tengok kereta sport lalu. dalam tv ade la. 

arghh penat dh bercerita meh kita tengok kereta lembugini tu camne rupa




  
ni kereta lembugini warna putih. ika gelarkannya White Like Cows.
putihnye pun mmg ade persamaaan dgn lembu. kan lembu warna putih. hehe

yg ni plk warna merah. ika suka kereta berwarna merah. ika gelarkannya  
Red Is The Courage.
spe yg nak sponser ika kereta ni boleh email ika yer...kahkahkah


kereta ni amat sesuai bagi sesiapa yg kerja polis. kan korang suka ligan2 penjenayah kan...
baik guna kereta ni. senang sikit korang tangkap penjenayah tu. laju pun laju. hebat pun hebat.
ika gelarkan kereta ni Great Catch Criminals...hohoho....


yg ni lagi satu. amat-amatlah sesuai untuk korang kerana kereta ini
klu dh beli x payah duk cat2 lg dh. mmg dh cantik pun. lelaki kt luar sana tu. jgn lupa beli ni ye...
klu la ade awek2 tengok korang pakai kereta ni. ika jamin mesti awek2 tu mengorat korang punyerla... 
ika gelarkan kereta ni Car To Pursue Girlfriend.
hihihihi.. 
 
dlm filem Cars, kereta yg paling hodoh yg ika rasa ialah kereta ni. tengok kereta ni.
dengan karatnya...dengan gigi hodohnya. klu lah ade lelaki yg nak beli kereta ni, ika jamin korang
pasti tengok awek2 tu lari lintang-pukang sebab xtahan pakwe dye beli kereta hodoh.
ika gelarkannya.... Rusty Cars In Bad
hahahaha....





ok! ini jelah entry untuk hari ni. klu ade citer best2 lg nanti ika postkan yer...
hah! satu lagi dh baca jgn lupa like yer. klu rajin komen sma.... 
k bye askom...




Post a Comment