Friday, November 4, 2011

wow kaya ika



Assalammualaikum....
jangan terkejut klu ika kata ika ada duit
sebanyak


$904,568,904,233!!!
 
maybe ade yang akan cakap ika ni pembohong. tapi sebenarnya memang betul. 
ini la jumlah duit ika dalam TAGGED. hehe.. 
klu ditukar ke RM memang ika x duduk dah rumah teres sekarang.
 
Dalam laman web TAGGED ada permainan PETS.
pets ni bukan kita bela haiwan tapi kita beli orang dalam TAGGED tu.
mula2 jumlah duit ika sedikit je. tapi bila ada orang beli ika makin naik la jumlah duit ika tu.
memang best permainan ni. 
 
sapa yang ada account TAGGED tapi belum cuba lagi apakata sekarang juga korang cuba. 
nak tahu.. bila orang beli kita and then jumlah duit kita dah banyak, kita pun boleh beli orang pula. 
 ika baru beli 2 0rang. org pertama.yang ika beli tu ada gambar Daniel Craig.
yang kedua pula budak lelaki. hensem oww... hehe.
 
semakin lama orang beli kita semakin naik rangking kita.
ika sekarang  dah tahap rangking

Rank # 5

sedikit lagi untuk ika  ke rank pertama.
jadi untuk sesiapa yang teringin nak main permainan ni.
cepat2 main dalam laman web TAGGED anda sekarang!!!

 


Post a Comment