Thursday, November 3, 2011

Macam macam yang ika jumpa di Facebook

Asslammualaikum.....
kemain seharian ika online facebook mcm2 ika jumpa News Feed. ayat2 cinta la,benda yg kelakar la, itu la,ini la...huishhh mcm2 sungguh. diantara yang ika jumpa la kan.....


yang post ayat2 kat News Feed ni sepupu ika Yad Dayat
 yang ni pula ika jumpa dari pemilik bernama Yuyu Zulaikha. 
mmg bagus ayat ni.


 yang ni pemiliknya x tahu la. 
tp klu kita belek2 nape ada kawalan ketat.


 ini lagi satu. bangang mana yang bakar Al-Quran nie. 
kurang ajar betol. pemilik xtahu.


 pemiliknya yad Dayat lagi.


pemilik x kenai nohh.. mana pula datangnya satay ni. 
sedap jugak. :)


klu rajin baca jaa. pemilik dye pun ntah nama pa taw.




yang tu jela ika nak kongsikan. Banyak betul benda yang tersebar dekat Facebook ni.
ika rasa Facebook banyak keburukan dari kebaikan. itu sebab benda2 merapu ni buleh jumpa sekejap jaa.
Post a Comment