Monday, November 21, 2011

layan lagu best dari missA "Goodbye Baby"

Assalammualaikum....

meh ramai2 kita layan lagu best daripada kumpulan kpop
MissA.
First time dengar lagu ni memang ika naik gila sbb lagunya sedap dan tariannya menarik.

ika sungguh suka tarian mereka yang ni. memang memukau oww....
sampaikan kaki ika bergerak nak menari.
tp tulaa dh xtaw menari kena duduk diam jela kan.

tiap kali part "Goodbye baby Good bye" 
mulut ika akan bergerak untuk nyanyi. tapi part tu jela ika boleh. 
klu nak nyanyi part bhsa korea tu mmg hampehh la.

siapalah ika nak nyanyi lagu korea ni kann...betul x.
itu pun gagah juga nak nyanyi biarpun xtaw nak nyanyi mcm mana. hehehe....


ni video official "Goodbye Baby" dari miss A


klu nak tengok full tariannya yg gempak tu. meh ushar yg ni pulak


biarpun masih baru lg dalam industri musik tp miss A
memang berbakat dari segi nyanyian dan tarian.  

Suzy daripada kumpulan miss A makin lama makin improve tarian dye.
dah nampak mcm remaja yang dh matang biarpun sekarang dye berumur 18 tahun. terbaik la miss A ni. sokong miss A sampai bila2. hehe



sekian wassalam...
Post a Comment