Thursday, November 3, 2011

Impian yang dipendam

Assalammualaikum....
alangkah indahnya jika ika kaya. ada duit banyak dan boleh beli macam2 ikut kemahuan diri sendiri.
Betapa seronoknya sesuatu yang kita suka berada betul2 dihadapan kita. wargghh!. xboleh2. nanti besar ada duit baru nak beli. sekarang takat sekolah menengah buley pulak berangan nak ada benda sendiri. mahal pulak tuuu.

Ok! ika xnak buat karangan kt sini. ringkas dh cukup.
nak tahu x ika ni suka benda2 macam ni dari dulu sampai sekarang. cuma hajat x kesampaian jaa.
Benda2 yang ika katakan itu ialah:



gitar ni yang paling ika idam2kan. nak main mmg x tahu. 
cuma nak benda nie ada ja.
klu nak belajar main gitar tu boleh. tapi gitar pun xdak mcm mana nak main.
sebab yang ika suka sangat tu ialah gitar ni MENARIK,JIWANG dan SEMPOII



Nikon D3100 ni ika start menyukainya semasa dalam iklan tv. 
first time tengok rasa macam nak beli sebab ika memang suka ambil gambar.
Dah minta dekat Mama. tp dye buat xtaw jaa. DSLR ni MODEN,BESAR dan CANTIK.



Klu Nikon DSLR tu x dapat nk beli. 
paling2 lekeh pun yang ika nak miliki si Nikon COOlPIX ni.
buley ambil gambar kawan n family. 
camera ni mempunyai sifat yang RINGKAS,MUDAH, dan SELESA 



tengok ja iPhone ni cuba citer kat ika sapa yang x nak. 
semua orang nak taw....
benda2 yang ada dekat iPhone ni memang CANGGIH, LENGKAP dan TERBAIK.


lepas dari iPhone je terus ada benda baru keluar iaitu Samsung Galaxy Tab.
mak saudara ika ada satu benda ni. ika tengok jaa anak dye main benda ni. 
best oww....budak tu main TEKAN,TOLAK dan TARIK jaaa...





yang tu je la ika nak citer. makin lama makin ringkas entry ika ni dan
makin x laku pulak rasanya. Idea nak tulis entry xde itu sebab ika rajin tulis benda yang merapu ja.
ok lah...
bye 
Asslammualaikum.....
Post a Comment