Monday, November 14, 2011

macam mana boleh minat missA pulak nihh

Asslammualaikum.....
sebelum tu korang tengok dulu video miss A nih

miss A Bad Girl Good Girl


waarghhh mcm mana ika boleh minat missA nihh. sebelum ni langsung
ika x pandang missA. maybe sbb time tu mereka x popular lg kot. agaknya la kann...
tp bila ika tengok drama korea DreamHigh tu bley plk berkenan kt Suzy MissA tuh.
layan dulu gambar Suzy



itu gambar dlm DreamHigh. klu nak tengok gambar sebenar dye. haa ini dye... 



 cantik kan Suzy nihh.teringin nak jadi seperti dye.


klu korang nak tengok gambar Suzy dgn group dye jap ika nak tunjuk
 haa ni dye.....


waahh group mereka sempoii r. cantek2 belaka. terutama sekali si Suzy..hehe


Disebabkan ika suka tengok drama korea DreamHigh sbb tu ika
boleh minat group missA. minat missApun disebabkan suzy je... huahahaha...
haaa kepada sesiapa yang belum lagi tengok drama korea DreamHigh sila2 lah tengok ye...
best jalan cerita dye. watak utama mesti la Suzy....hehehe


Dream High
Saturday 6:30pm -8:00pm
hanya di 8tv


selamat menonton
bye..
wassalam.....



p/s: apakata daripada korang minat missA baik korang minat missV. tp missV xde group laa... solo je... *kembang semangkok*

Post a Comment