Monday, November 14, 2011

Greyson Chance or Justin Bieber

Assalammualaikum....
mesti korang tertanya tanya kenapa ika buat entry pasal diorang berdua nih. ok sebenarnya di dalam kalangan kita ni ada yang suka Greyson dan ada yang suka Justin. Ada yang benci Greyson dan ada yang benci Justin. okeyh.. meh kita tengok photo diorang berdua tu dulu biar korang perhati yang mana satu korang paling minat sangat.


Greyson Chance


Justin Bieber


firstly diantara korang awal2nya mmg suka dengan si Justin tu kan dan ada jugak yang benci dye. 
apa yang buat korang suka kat dye ialah Justin berbakat,hensem,cool,smart,bergaya,pandai menari,menarik perhatian,suara sedap dan lain2 betul x. untuk yang benci dye sangat2 adalah disebabkan korang mmg x pernah suka dye,suara mcm budak2,jeles dye dgn SelenaGomez,berlagak,x hensem pun dan lain2... betul x.... mmg dh agak dah... 
makin lama gossip tentang keburukan Justin makin bertambah  kebencian korang terhadap Justin.

ok yang td tu pasal Justin. yang nie pulak pasal si Greyson tu...
Greyson tu masih baru lagi dlm industri muzik nihh. ada yang x suka si Justin tp suka dgn si Greyson. pelik jugak tp oklah untuk korang x suka si Justin tu. mengenai si Greyson, apa yang buat korang minat dgn dye ni mesti pasal dye tu comel,suara matang,bergaya,smart,hensem jgk,menarik dan tertarik dan lain2 kann... untuk yang x suka si Greyson adalah disebabkan  si Greyson ni seorang yang masih budak,x bergitu kacak,ada kekurangan,bakat xmenyerlah dan lain2... kann...kan.. budak baru nak katapun.

korang seolah olah pilih kasih diantara Greyson Chance dan Justin Bieber
tengok macam ika. mmg ika mengaku yang ika minat Justin Bieber dulu. nak tahu sebabnya. sebabnya ialah Justin ni
  • berbakat
  • suara dia bagus
  • tariannya menarik
  • popular
  • boleh menang banyak award.
  • masih baru tetapi populariti dye cemerlang
  • mungkin dye ada jodoh dye selena gomez 
  • hensem

tengok..ika selalu pandang Justin dari segi positif. kata perpatah "buang yang keruh ambil yang jernih"
argghh ayat xbley blah.

bagi si Greyson Chance pulak. ika minat jugak dengan dye ni sebab
  • suara dye bagus dari lady gaga... *hahaha..mmg pun*
  • berbakat
  • pandai main piano
  • kecil2 cili padi tp popular
  • boleh menang banyak award nanti
  • comel
  • mesti ramai yang minat dye nanti.


tengok lagi... ika mmg x pilih kasih antara mereka berdua dan terbukti jugak yang ika minat kedua duanya. sebab? sebab mereka berbakat itu jaa.... ini hanyalah dari sudut pandangan ika. klu pandangan korang tu ika xtahu laa. sebab korang ada hak nak suka sape2 pun.

untuk itu. korang minat la sape2 pun selagi korang mampu. hanya itu yang boleh ika katakan.

sekian wassalam....
Post a Comment