Tuesday, October 11, 2011

PMR sudah TAMAT!!!!


 askom....

Yeahh!! kemarin pada 10/10/2011 merupakan hari paling bahagia dimana calon2 PMR tamat Exam... lapang otak2 ni. skrg xnak pikir ape2 dh. cuma nak enjoy je lepas exam ni. hari ini calon pmr smk seri ampang,kedah diberi cuti oowww. baik hati pengetua yerk. esok hari rabu kena gi sklh balik. yela.. xkan nak cuti sepanjang hbes pmr kott. kena gi sklh jgk join aktiviti2 yg pihak sklh anjurkan. dengar kata best. ape lagi..bawa reket badminta pi sklh laa jawabnye. yeye lama x main badminton *kanak2 ribena*. ika ni xlar mcm org lain. habes pmr je terus enjoy gi keluar jalan2. melepak ngn kawan2. shopping sana sini. ika mcm biase duk rumah je. komputer ni lah satu2nya peneman hari2 ika.

x silap esok cikgu nak kutip buku teks form 3 n bawa balik buku teks form 4 plk. dh la buku teks sciene hilang nak kena ganti plk. leceh betul. agak2 spa erk curi buku teks ika. harap2 buku teks org tu hilang blik....nyiahahaha *gelak jahat*
kwn ika dibah n yati cadang nak gi jenjalan sana sini hbes pmr. x tahu lar ika boleh ikut ke x. ape2 pun kena citer kt Mama dulu jd ke x. kelmarin ika tanya Mama....

ika: mama aaaa... hehe... nak duit 50 hinggit..  

Mama: nak buat apa?

ika: ermmm...erm.... nak keluar jalan2 ngn kwn dekat city plaza.

Mama: nak beli apa sampai 50 hinggit... 

ika: pastu mama nak bagi 30 hinggit saja kaa? hurrmm mai pi laa 30 hinggit pown...

Mama: tengok dulu mcm mna.

Mama selalu mcm tu. bukan senang nak mintak duit biarpun 50 hinggit je. mungkin Mama ingat duit tu bnyk sngt kot ataupun mmg Mama x bagi ika keluar ngn kwn2. yelaa ika kan perempuan. satu2nye plk tu. maybe Mama takot ika keluar ngn kwn2 buat perkara2 yg x senonoh kot. mmg la bnyk gejala negatif yg remaja lakukan skrg ni. tp ika ni bukan sembarangan org nak buat gejala2 mcmtu. ika sudah besar la Mama. ika tahu jaga diri dan tahu yg mana baik n yg mana buruk. bukan senang nak keluar dgn kawan2 la Mama. 

atau lg Mama ingat ika nak keluar dgn boypren2 ker. xde keja la Mama klu ika buat camtu. lg pun ika kan single. mne la nak berkenan dgn lelaki2 skrg ni lg. tunggu besar nanti ade xpe la. skrg ni ika nak enjoy idop ika sendiri je dgn kwn2 lepas PMR. 

*pesanan yg keluar drpd hati dan telus ,ikhlas lg suci official from missVanilla to mama*


bukan senang wooo ika nak tulis entry mcm ni. siap dgn pesanan untuk Mama ku lg. 
"kelas kau ika"


udah2... malas nak tulis bnyk2. lepas ni nak bg makanan kt kucing plk. japgi kebuluran kucing tu. bye2
askom.....
 
Post a Comment