Monday, October 24, 2011

Amekaww kena tag

askom...
hohoho... ari ni ika kena tag dgn kak LieyanaAhmad. ini lebih kurang mcm tagging game la. mmng best. boleh mengeratkan silaturrahim. hahax. taw dak nk main cmna?...ukey jom kita tengok:


RULES :)
1.You must post these rules.    
2.Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
3.Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4.You have to choose 11 people to tag and link them on the post

5.Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
6.No tag back!
7.No stuff in the tagging section about 
           " YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS"    
     YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONESTY) 
           have tagged 11 people.


11 things about me:

  1. anak last dari empat adik beradik iaitu 3 org abg dan saya satu2nya ank perempuan yg last skli.
  2. selalu happy apabila ada kwn disisi dan sentiasa bersama keluarga.
  3. selalu duk rumah online daripada buang masa keluar rumah.
  4. di kantin sklh selalunya makanan dan minuman yg saya akan pilih ialah sup ayam dan teh ais. sedap oww..
  5. mama saya seorang tukang masak oleh itu saya nak jadi sperti dye. CHEF
  6. saya suka tengok citer korea dari dulu smpai skrg dan setiap drama yg telah habis mesti saya akan listkan ke dlm buku.
  7. dahulunya saya tidak berapa suka dgn kucing tp bila adanya john miow skrg saya lebih bertambah erat dgnnya. muahaha...
  8. saya x suka pakai mekap. setiap kali keluar jalan-jalan ke mesti tempek bedak safi dgn minyak wangi je. jimat nak katakan...
  9. suka makan-makanan yg boleh menambahkan lemak dlm perut sperti burger,sosej,ayam,daging dll yg berkenaan.
  10. bngun je tiap2 pagi mesti hirup air kopi dulu. pelikkan. klu korang mesti mandi dulu. besa la jakun skit.
  11. suka menari biarpun x begitu pandai dlm bab2 menari nih. tiru je ape yg org menari hip-hop2 kt youtube tu n then terus menjadi. aneh kan.


ika kena jwb plk soalan dari kak LieyanaAhmad ni plk:


  1. sushi or mc'd?: mc d.
  2. kalau dapat pergi melancong, nak ke mana? mesti lah korea. sbb itu tempat yg saya idam2kan.
  3. barangan berharga yang paling kamu sayang? komputer
  4. rumah idaman kamu? teres berkembar dua tingkat.
  5. music kegemaran kamu? next to you by chris brown dan jar of hearts by christina perri
  6. kenangan yang paling indah dalam hidup? time ika n family pergi bukit bendera. best gilerr.
  7. berapa kerapkah kamu online dalam seminggu? ika online tiap2 hari.
  8. perasa ice cream kegemaran? vanilla sbb nama ika MissVanilla.
  9. suka chocolate tak? yg tu saya suka jgk sbb kwn saya adibah gelaran dye chocolate.
  10. purata waktu tidur kamu pukul berapa? tepat2 pukul 12.
  11. siapakah kamu 5 tahun akan datang? manusia



ini plk soalan dari ika. spe join mintak jawab yer:


  1. kamu ada berapa adik-beradik?
  2. selalu online blog waktu bila?
  3. makanan apa yg paling sedap yg pernah kamu makan?
  4. bila kamu ada dirumah,selalunya apa yg kamu buat?
  5. namakan kucing kamu jika ada?
  6. di sekolah kamu seperti apa?
  7. apakah status kamu sekarang?
  8. pukul berapa kamu akan tidur?
  9. apakah lagu kegemaran kamu?
  10. apakah minuman kegemaran kamu semasa berada di kantin sekolah?
  11. siapakah guru yg paling kamu suka di sekolah?

ok..itu je. 11 org yg ika kena tag plk:


  1. BiqaHatmin
  2. wana
  3. penmerah
  4. fiezah91
  5. secret ash
  6. syaza saffa
  7. hanisIzyan
  8. apit
  9. aina yazid
  10. dilla
  11. khalisah



DONE!! THX DAH TAG IKA YER.. 
FUH PENAT.
Post a Comment