Wednesday, October 19, 2011

Girls' Generation THE BOYS

Askom...
kepada semua boys2 kt luar sana. jika anda kenal itu Girls'Generation sila2 lah tengok video lagu terbaru mereka bertajuk THE BOYS. ika rasa maybe lagu ni has untuk ditujukan kpd boys2 je kot. perempuan xde kena mengena dgn tajuk ni. apalagi serbu la tengok video dye wahai boys2 sekalian. org korea nyanyi untuk korang xkan xmo dengar kott.  hehe....




pandai Girls'Generation buat lagu ni. mmg menarik perhatian lelaki betullah...
girls2 semua cepat isi borang untuk ujibakat dlm syarikat mereka S.M Entertainment. 
mna taw boleh join group Girls'Generation. hehe lawak jaaa...
Post a Comment