Monday, October 31, 2011

Lembah Bujang dan Taman Tema Karnival Sungai Petani

Assalammualaikum.... *tukar bagi pnjng*
untuk pengetahuan korang. ika x banyak ambil gambar time dekat Karnival tu disebabkan terlalu excited nak mandi. jadi enjoy2 la gambar yang ada. gambar di Lembah Bujang pun x berapa banyak. penat oww nak ushar satu Lembah Bujang tu. siap kena nak tangga batu lagi. korang mampu...hehe.






 muka pertama yang didahulukan

time bersama shafiqah dalam bas.

ni la yang ika nak promote. depan skli yang x tengok tu laa haryat(yati) dan sorang lagi kt belakang tu adibah(dibah). ika dgn mereka ni yang paling rapat sekali. 3 geng CSV. huahahaha...

ingatkan nak ambil gambar adibah banyak2 tapi disebabkan bas duk bergoyang je 
jadi yang ni jelaa ika dapat.

saja ambil gambar dalam bas. nampak x camera DSLR tu. tengok je hampir gila ika dibuatnya.
nanti ika nak beli jugak.

nie time turun tangga memang senang. tapi bila time nak naik tangga tu memang lenguh
otot otot.

nie tempat ape ntah. ika pun x tahu. main duduk duduk je.

bergambar,bergosip,lepak,ketawa semuanya ada. kecuali ada budak hilang

ika bergambar dengan dibah ja. patutnya 3 orang. tapi dah yati x mau ambil gambar.
dua pun dualah...

time nak balik tu sempat jugak mereka ni berposing posing depan bas.
camera jadi pak sanggup! kesiaannn...

sempat ambil gambar ni dekat Karnival. tapi maaf gambar suasana didalamnya
tiada. kerana pemilik blog ini excited nak mandi.

ni ika beli kat Karnival. 3 5ringgit je. buleh la makan atas bas sementara tunggu nak balik.



yang tu je ika nak citer. x berapa best pun. tapi kalau korang enjoy dengan citer ika.
tersangatlah ika berterima kasih kepada yang berkenaan.
okey papai...
Assalammualaikum.....

Post a Comment