Friday, December 30, 2011

Tamatnya cerita sedih....huhu

Assalamualikum.....

korang ingat lagi x episode terakhir drama "Tentang Dhia"? ingatkan.... tengok x? wuhuuuu best giler.
mmg sedih r klu kehilangan orang tersayang mcm dhia tu. last sekali tupp...tupp... laki dye pun meninggal dunia. kira mcm sehidup semati laa kannn. hampir2 jgk ika nak nangis tp xjadi plk sebab my mom ada kt rumah. malu rasanya... tu yg tangguh sat air mata tu dari mengalir. hahax...
apa2 pOwn ika nak bagi 10 bintang kt drama tu. mmg terbaik la drama "Tentang Dhia" sepanjang tempoh 2011 nie dan merupakan slot drama yg menyedihkan,mengharukan,romantik dan lain2 lah.... sampai xtaw nak kata apa lg dah. ermm bg korang yang terlepas episode terakhir tu meh tengok video kt bawah ni.





ok bye....
wassalam...... ^^
Post a Comment