Wednesday, December 21, 2011

Pearl Milk Tea?? dh mcm Teh Ais je.....

Assalammualaikum...

harini ika nak kongsi pasal Pearl Milk Tea dengan korang. dengar mcm sedap tp tulaa ika tengok mmg sebijik mcm Teh Ais jew. cuma kena tambah pearl tu je. untuk pengetahuan korang pearl milk tea tu dh popular dekat taiwan malah orang korea pun suka minum benda tu. x silap ika laa...tp klu silap tolong betulkan ye. hehe

tengok je pearl milk tea tu mmg senang nak buat. cuma kena ada 4 bahan ja. susu + teh + gula + pearl.
senang nak buatkan. cara nak buat tu buat je seperti mana korang pernah buat teh ais last skli tarok pearl tu and then siap r jadilaaa.... Pearl Milk Tea kan...kan... dh mcm chef la plk ika nie.

okeyh!
klu korang nak tengok lebih lanjut mcm mna orang taiwan buat pearl milk tea tu jom ushar video nih....





amacam senang je kan. dah bley buat kan...jadi tunggu apa lg jom buat sekarang...
erkk pearl plk xde. klu mcm tu xjadi la pearl milk tea ye tak. tp yang jadinya nanti teh ais je.
teh ais pun jadi lahhhhh......


wassalam....
Post a Comment