Sunday, December 4, 2011

Jom Join Me2day ^^

Assalammualaikum...
hari ni ika nak ajak korang semua warga2 malaysia yang
meminati kpop dan suka menulis isu2 baru tentang kpop
untuk join Me2day.
contohnya adalah seperti ini.


kilik gmbr untuk tumbesaran.


banyak artis2 kpop telah join laman web me2day ni.
bagi orang korea me2day merupakan twitter kedua. x silap ika r...
banyak juga orang melayu yg ika jumpa telah join me2day.
 walaupun kita orang malaysia tp kita boleh join.
selalunya me2day dikaitkan dlm bahasa korea tp klu korang nak join
korang kena ubah bahasa tu ke English taw.


mcm2 citer korang bley tulis kt situ. nak citer sekali taruk gmbr pun xper.
ekceli gmbr yg korang buh td tu akan naik dekat photo taw.
untuk themes plk korang pilih je yg mner korang nak cuma pi kt gmbr pastu 
ade dye tulis setting and then tekan setting tu. bila dh naik scroll sampai jumpa "my me2day"
klik tu dan pilih themes. senang je.


jd klu korang rasa2 mcm berminat nak join. sila klik bwh:




bye...
wslm....

Post a Comment