Wednesday, December 7, 2011

Borink

Assalammualaikum....

"argghhh" inilah perkataan pertama yg ika nak tulis. korang rasa ape dah jadi.
yaaa.... ika sedang borink. asyik duduk rumah mengadap computer xpun tengok tv layan citer korea. bila dah terlalu borink rasa nak tidur je seharian. dah mcm orang xde keja nak buat. tu pun ade sebenarnya kena basuh kain hahax... kantoi. 


okeyh ika dh luahkan perasaan ika sepanjang cuti sekolah ni. korang pulak?
mesti setiap individu mempunyai aktiviti yang berlainan dan mungkin ada yang sesetengah borink mcm ika jugak. betul x.
bila dah borink rasa mcm nak buat sesuatu yang happy je supaya hilang mood borink tu. agak2nye ape yer....ermmm banyak sebenarnya. klu ika, ika nak keluar jalan2 dengan kawan pastu klu keluarga ika x sibuk teringin nak ajak diorang gi holiday. itu pun klu tercapai la. sbb sekarang ni x semua orang ada free time.




selain itu, borink pun membuatkan kita rasa macam letih je biarpun x buat ape2. mesti ada yang makan tido makan tido je. erkk ade ke x. klu ade mmg dah parah ni. takot bila badan dah x jaga naik pulak berat badan nanti. tp klu korang pandai jaga pemakanan mesti slim je.

x mcm ika nak kata kurus x nak kata gemuk pun x. cuma sederhana ja. itu pun ika belum timbang berat badan lg. klu mmg berat badan ika dh naik habisss la ika menangis x berlagu malam ni angkara cuti sklh punya pasal. narhh tuduh cuti punya hal. erkk baik korang jgn jadi mcm ika. dh naik gila dh nie.





okeyh sebelum penyakit gila ika berlarutan.
baik ika publish post dulu dgn ucapan.....


bye...wslam...


Post a Comment