Thursday, August 18, 2011

reaksi time dpt keputusan Trial Exam PMR

 askom..
reaksi ini sekaligus membuatkan ika berasa mengada. klu lebih pnjng lg mengada-ngada lah..
korang pown buleh buat cmni gk.hehe....(baik xpyh)


*belajar xberi tumpuan*

  • hbes exam tawakal la nohh supaya allah beri yg TERBAEK! *bodek lettew*
  • penuh keterujaan ==> *sangat takut bak PMR sebenar*
  • ambil result buat muka monyok biar cikgu tengok mna taw buleh dpt markah lebihh... *sama sekali tidak :'( *
  • dpt result sila duduk kerana time tu la nk fikir kenapa cikgu buat cmni *kecewa la derr*
  • dpt result elok ja wajib duk diam. jika xmo org pikir *bangga dh lettew*
  • pi check kt kwn mna taw depa markah lg tinggi *jenis yg terbiasa dh*
  • klu dpt result yg terok, bangun n pukau cikgu. *jgn pukau, bodek sudaa*
  • tengok sekali lg result tu klu xpuas hati. takot kalau2 esok tu p bunuh diri plk
  • jgn menangis kerana sekolah xmampu menanggung air mata. paling tidak pown banjir.
  • balik rumah mengadu kt pakcik BLOGGER agar perasaan diluahkan disini... SINI!
  • pastu baca muka buku agar dpt link kan entry ni kt org ramai *heboh kata tengah sedih*
  • xberani nk citer keputusan result kt mama takot kena SOUND mengalahkan HARIMAU!
  • last-last makan x lalu, mandi x basah AKHIRNYA kebuluran dan busuk yg amat ==> jgn percaya!

apa yg ika nak ckp sama seperti apa yg ika buat. tapi bab2 something yg merapu tu nmpk sngt penipu.
tapi ika punya result xlar xterok sngt pun... SEDERHANA JAA...

apa2 pown the story is over
wassalam..bye
Post a Comment