Tuesday, August 23, 2011

Michelle Phan jurumekap yg superb!

semasa tengah cari video cara2 mekap dlm youtube mmg time tu lngsng xknal spa tu MichellePhan. dlm bnyk2 video mekap kt youtube tu, video MichellePhan yg ika tertarik. xtahu kenapa. maybe kerana cara mekap yg dye tunjuk tu mmg menakjubkan. dye seorang profesional dan terkenal juga. dilamar untuk jadi jurumekap Lancome Paris kerana cara dye mekap memang superb!
klu ade yg xkenal, jom kita knl2





bukan cara mekap dye kat org sje cantik,tp Michelle Phan pun mmg cantik jgk.

antara video dye dekat youtube:


spe nak pergi dating waktu valentine day, bleh la rujuk cara dye mekap.

kenapa ika kata dye superb,sebab video dye yg ni mmg nmpk mcm laday gaga. incredible!

spe yg nak mekap secara mudah dan simple. kena tengok video ni.


ika ni bukan pandai mekap sngt cuma tempek bedak sikit2 dh cukup dh....
tp klu nak mekap mcm MichellePhan ni mmg ika x setanding dye lar. dye tu hebat.
tp klu korng nak ika mekapkan korang mcm badut sarkas boleh gk. sebab yg tu mmng ika pandai.

ok sudah lah..penat nak citer. jap gi mcm2 ika mengarut.
ni haa maklumat lanjut tentang si MichellePhan tu:

MichellePhan youtube channel:


klu korang berminat nak mekap dgn lebih cantik2 baik korang rujuk dye. sebab tutorial mekap dye
dlm youtube mmg bagus.


hurmm yg tu jer ika nak habaq...ehh2.. yg tu je ika nak citer. *ckp kedah plk*
bye..askom....

Post a Comment