Monday, August 22, 2011

jejalan g tesco dekat plaza tol alor setar

*xde foto. sja letak gmbr ni buat perhiasan*


kelmarin ika,mama n abg cik p Tesco dekat plaza tol alor setar *xtaw nama tesco tu*.   Tesco tu masih baru lagi. ok la jgk Tesco tu.. dye satu tingkat ja. xde tingkat atas dh. parking bawah tanah or atas bumi ke mmg xde kat situ. hanya ada tempat parking di luar sja. tempat parking pown kira luas jgk senang skit nak letak kereta.
ketika masuk ja ikot pintu besar tesco tu terus jumpa kedai jual "anything". nama kedai xtaw tp yg ingat pun hanya barangan dlm tu ja. kedai tu sebelah kanan. banyak barang yg dye jual... contohnya... kasut,beg,baju,skirt panjang dan sebagainya. kesemua barang yg kedai tu jual hanya untuk perempuan ja. klu korang teringin nak g kedai tu dtg la tesco baru di kedah ni. *mcm promote tesco la plk*

bila tengok itu x best,ini x best.. abg cik terus ajak ika n mama makan kt area situ. makan pun bukan mkn nasi tp makan aiskrim. abg cik belanja... sedapp oww... nak ker? jap tengok... alo kesian..dh habes dh...
ika habiskan semua aiskrim tu tp mama dye x mkn cone tu sebab keras sngt. kacang pown dye x sentuh.

habes sudah mkn aiskrim terus  jejalan tengok kedai lg... dlm duk tengah jln tu terserempak pula dgn kawan lama time sklh rendah dlu. nama dye Wan Yusra. pastu kami bersalam, ckp sikit n then blah.... 
dekat tesco, mama hanya beli beras, ayam, maggi kari, chocolate cadbury n ade lg selebihnya yg ika lupa.
chocolate cadbury tu x de sape yg makan lagi hari ni.  ika pun tunggu berbuka jap gi baru makan.



******************************************


ape juadah berbuka korang setiap hari. sedap x? 
klu ika minta korang hantar juadah tu dtg ke rumah boleh?
hehe...
Post a Comment