Saturday, January 15, 2011

toce-toce......

terima kasih kat semua budak blogger yg sudi follow ika dan kwn ika...... thanks sngt2....... (nie nak menagis dh lar ney) ~heee~....... btw  semua blogger yg follow ika tuhh blog mrk sungguh cantek2, comey2 dan segak2 belaka..... klu camnie kalah blog ika aww..... klu korang nak tau ika follow ke x.... cuma view blog korang pastu tengok kat follow tu ade x tertulis nama ikapeace....pastu pakai tudung hitam... klu ade mmng ika la tu......
klu ade budak blogger lain yg nak follow ika..... dipersilakan yer.... sama2 lah kita menambah lebih ramai rakan.
ika antr msj tu pown sbb nak lebih berpengetahuan tentang blog2 nihh...klu bleh nak tunjuk ajar dari korang semua gak.. mne la tau klu blog korang satu ari nanti femes ker popular ker kan... xyah la ika nak  follow bnyk2 dah..... sbb dari awal lg dah follow...... oke! sampai sini sje cerita ika.... syunk korang semua.... bye3..... ^_^
Post a Comment