Tuesday, January 25, 2011

depa marah ka?...... sorry2......

ishh.... ishhh..... ari nie hari yg bad day buat ika sbb org yg join group ika kat dlm fb bantah tentang ika tukar nama group (we love islam (peace and love) kepada (aq dan blog). sorry la.... ingat kan group we love islam tu x maju sbb ika tengok korang wat xtahu je tentang group ika tu...dan sbb itu la ika tukar buh nama bru plk. tujuan ika tukar nama tu pown sbb ingin kongsi citer ika dlm blog nie kat fb..... xtau plk ramai yg menentang perkara tu.
 btw..... ika dh tukar kembali nama group kepada yg asal dan korang xyah duk marah2 lg bley........janji aww....
thanks jgk larh pada yg bantah nama group bru tu..... klu ika wat xtahu je tentang comment korang kat fb tu pasti korang lebih benci lg ngn nama bru tu n dah xmo dah join group ika.........harap2 benda tu x terjadi......
sekali lg ika minta maaf k.
Post a Comment