Sunday, June 24, 2012

small picture Kpop just for you!

Assalammualaikum....

harini ika sangat malas nak tulis entry. lagipun belum ada lagi cerita2 yang menarik
dari ika kecuali result Pertengahan Tahun yg agak menyedihkan. ok stop!

Gambar2 kecil ni ika ambil dari mcm2 website.
nak tulis nama website tu pun ika x berapa ingat. tapi klu korang nak kata ika curi pic nih sebetulnya mmg ika curi pun. tp last entry ni ika mentionkan lah website tu. xlah nampak mencuri sangat. kehkeh...

Antara gambar kecil yang ika ambil ini ialah Lee Min Ho, Bi Rain, Lee Donghae dan Choi Siwon. xbanyak pun. entry ini khas buat peminat2 fanatik Kpop. bukan hape kang x pasal2 orang hentam ika pulak asyik duk letak entry Kpop2 je.  

meh kita tengok pic yang korang mesti cair punya. *percayalah*


Lee Min Ho





Bi Rain





Lee Donghae





Choi Siwon







credit: photobucket and others website.

*bhsa omputeh C ok*
Post a Comment