Tuesday, June 19, 2012

Ada artis masuk blog aq..betul ker?

Assalammualaikum....

sebelum tu cer tengok pic cbox yg ika printscreen nih dulu..






Lindsay Lohan?... dye ke artis yg masuk blog ika. macam caye x caye je...
tp bila ika klik link tu dye naik "Jutawan Klik". konon2nya nak promote dekat orang la suruh join
agenda dye tu. 

Well...well... ika bukan x bagi korang tulis nama artis, cuma ika terfikir korang xde nama sendiri ke. xkira lah website jenis ape korang buat, tp xkan la sampai nama sendiri pun korang malas nak tulis. kenapa? nak suruh ika tengok cbox,klik nama tu and then scream mcm org gila sbb artis datang melawat blog ika? itu je ker. wahai cek2 semua.. untuk pengetahuan anda. Aaron Aziz,Demi Lovato dan lain2 pernah dah masuk blog ika. tapi semuaaanyaaaa FAKE-FAKE belaka. hadoii...

sebenarnya ini bukan pertama kalinya terjadi dekat ika. Malah dah lama dah berlaku. tapi waktu tu saja ika x nak ungkit sbb ika nak tengok sampai bila korang nak tulis macam tu lagi. bukan blog ika saja yang kena, blog orang lain pun jadi macam tu jugak. untung la diorang x ungkit..tapi kalau jadi kat ika confirm kena ungkit punya. lagipun ika x nak benda2 mcm ni berlaku lagi. 

minta maaf jika ika terkasar bahasa ye. 

Sekian wassalam.....


Post a Comment