Sunday, September 14, 2014

As i promise

Assalammualaikum....

As i promise past 2 week ago... haha. bajet omputih jap. Aku akan update post yang terbaru yang mengandungi gambar2 setelah aku sambung belajar di PTSS.

Ramai org tanya "macam mana belajar...? best?. " Aku pun fikir kalau belajar itu best dah ramai org berpusu-pusu masuk belajar xkira umur dpt kelulusan semua bagai. Masalahnya belajar itu juga stress.

Tapi walaupun stress kadang kala adanya kawan itu pengubat segala kesunyian di sana. Mahupun rakan sebilik dan juga rakan kelas.. mereka semua sangat menyenangkan aku. Kami sama2 memahami antara satu sama lain walaupun berbeza sikap dan tingkah laku. Insyaallah dalam 3 tahun aku belajar ni harap2 semuanya ok. Xkira r tentang kawan ka pelajar ka.... semoga segalanya berjalan dengan lancar. Doakan aku untuk final 20/10 ni... ^_^

Seperti yang aku janjikan untuk post ini....aku akan kasi hadiah selfie dulu.

Kami pelajar diploma in information technology (programming). Classmates yang sporting. Even each of us still lagi mengenali antara satu sama lain walaupun dah hampir 5 bulan lebih kami jadi classmates diorg tetap bersatu, berkomunikasi dan happy ketika masing2 bersama. Aku suka classmates yang mcm ni. 

our dip1a girls.... semuanya cantik2 dan masing2 ada karakter yang tersendiri.
Juga classmates tetapi merangkap classmates yg paling rapat. Diorg ni bnyk ckap.. bnyk songeh dan 
saling care antara satu sama lain. Otak pun gila2 jugak. haha...



Ini adalah roommates aku. dari kiri... Hanis, Alia, Yati dan aku. Xkan korang x kenal yati.. dia salah sorang kawan rapat dari sekolah menengah lagi. Hanis asal dari Perlis. Boleh dikatakan tiap2 minggu dia balik pekena katil queen. haha... rajin bwk makanan ke asrama dan masakkan mak dia sedappp. Alia pula dari Nilai N9. Seorang yang suka gelak.. gila2.. dan paling penting sangat menghargai kawan2 dia. 






So.. takat tu saja untuk harini. terima kasih kerana membaca. Aku nmpk traffic makin meningkat sejak aku update post sebelum ni. Toce2 bagi sesiapa yang mengikuti missVanilla even x letak jejak komen sekalipun. Dengan adanya traffic live tu dapat la jugak tahu masih ada orang jejak kaki kat blog serba kurang ni. hahaha.... bye semua readers dan bloggers. Muaahhh!  

Post a Comment