Saturday, August 30, 2014

Hello

Assalammualaikum....

Selamat Hari Merdeka! wuhuuu.....
Akhirnya bukak juga blog ni. 
Dekat berbulan- bulan jgk x update blog. Masih ada ker
yang mengenali MissVanilla. hahaha.... so k. xyah jawab pun
xpa.

Btw, setelah tamat spm tingakatan 5 aq sambung mengaji untuk Tingkatan 6. Tapi xlama... cuma seminggu lebih ja. So xsempat nak amek gmbr ramai2 dgn geng form6. Selepas berhenti Tingkatan 6 aku sambung mengaji di PTSS.... amek kos diploma teknologi maklumat programming. Aku fikir belajar IT tu mudah sikit berbanding kos lain. Tapi tgk sama je. Masing2 sibuk dgn assignment, kuiz, test...
almaklum la... bwu Sem1. Jadi kena pulun lebih sikit. 

Well.. aq sihat-sihat jaa walaupun korang xtanya. Bhahaha. MissVanilla ni masih lagi single dgn cara dia. Even pernah delete latest story dulu ni disebabkan hal peribadi... hal yg membuatkan aq xkan lagi update post cinta cintan kat sini. Sebab benda2 tu semuanya useless.... kecuali cerita bila aq dah kahwin. haaa... yg tu aq akan tulis bnyak bnyakk... sampai korang dan aq pengsan. lol... Kehidupan aq di asrama ptss ok ok ja walaupun xpernah tinggal di asrama sebelum ni.Kawan- kawan sangat baik, peramah dan paling penting memahami cara aq.Tapi aq masih lagi dlm proses berkenalan dgn kwn2 classmates. Hope diorg pun beri kerjasama yg baik yea. Aq kat sini xda la homesick sangat. Tapi paling banyak pun borink. Tapi semenjak belajar kat sini. Alhamdulillah semuanya masih berjalan dgn lancar. Doakan aku kt sini agar aku dapat jalani final exam bulan 10 nanti dengan jayanya. Next post aku akan update gambar terbaru pulak. Skrg kan gila selfies. So aku manusia biasa pun xterlepas kena tempias tu. haha... k lah. Bye bloggers sekalian. Muaahhh! 

Post a Comment