Friday, May 18, 2012

Headphone yang ika suka!

Assalammualaikum...
hi awak2 semua...ahaha..
nak tahu x. sejak akhir2 ni ika mula minat Beats. tahu apa itu beat. sebenarnya beat tu jenama jaa. panggilan sebenarnya headphone. korang minat x benda2 macam ni. ika lagi la minat. lagipun sekarang kan ramai yang suka dengar lagu. tambah2 lagi suka dengar lagu sorang2. mesti korang akan guna earphone ataupun headphone untuk dengar lagu kan.

nak tengok x jenis headphone macam mana ika suka...
cerr tengok pic ni dulu :)



ehem2... niat sebenar nak tunjuk gambar headphone je taw. bukan bieber okay!
try tengok jap dekat kepala dye dgn leher dye. ada benda tersangkut kt situ kan. itulah jenis headphone yg ika nak. paling ika suka jenama dari DR. Dre. Fuhh... best woaahh. klu dengar lagu melalui headphone ni rasa dentuman lagu tu kira meletup gilerr ahh. 


ini pula jenis headphone yg Dr.Dre jual. untuk bieber fans okay laaa..


 Headphone Solo HD and Earphone Justbeat by dr.dre

                                            Monster Beats By Dr Dre Justin Bieber 

                                                JustBeats Studio Headphone





klu nak yang lain punya sila search website dr.dre
atau lebih lagi....



ika baru je beli headphone. satu je.. merah punyaa. nak tengok. ok fine 


x lawa kan... Fake one :P



kbyee....
wassalam ^^

Post a Comment