Wednesday, December 4, 2013

Yeah!!! Aku dah tukar status!

Assalammualaikum....

Well-well-well, haha... tak disangka masa begitu cepat dan berlalu dengan pantas. Sebelum ni aku jarang update blog kes jadi mangsa SPM. Sekarang dah update ni sebab dah bertukar status. Status apa korang fikir? isteri,ibu,nenek,pelajar?... eh x laaa.... dah bertukar jadi ORANG BIASA. hehehe... *buat terok bley*

dan... selepas ni dah boleh mulakan kehidupan yang seterusnya. Kehidupan yang macam mana tu xpasti. Sama ada penuh pancaroba ataupun penuh warna-warni. Tapi banyak benda jugak nak kena fikir selepas menjadi org biasa ni. Dah la lesen moto,kereta x ambil lagi. Nak jenjalan pergi mana2 pun susah. pastu nak kerja sampingan dulu sebelum dapat result tahun depan. Alahaiii.... pening2.

but aku pegang kepada kata Audrey Hepburn.


"Nothing Impossible. The Word Itself Says I'm Possible"


aku mesti lalui apa yang akan datang di kemudian hari. Mestil! Mesti!

Btw, jom tengok2 dulu gambar kami sewaktu last exam. ^_^




gambar ni diambil sebelum masuk exam ERT *ekonomi rumah tangga* kertas 2.
kami ambil subjek ni dah 5 tahun. walaupun masuk form4 dulu boleh pilih tapi kami tetap setia dengan subjek ni hingga ke akhir persekolahan dan sayang sangat2 dekat cikgu Pn Hashimah Bt Hashim. 


kawan aku, Adibah. nak masuk exam pun dan lagi makan.


kawan aku Adilah. rasanya dia nak buat iklan Rexona agaknya. haha...


Baru balik dari kedai makan depan sekolah lepas exam paper 1. Time ni nak balik ke sekolah pulak untuk exam paper 2. Kasut je yang mampu tunjuk. 


ni gambar last yang diambil selepas habis paper and now we are FREE!!!!


Post a Comment