Friday, November 1, 2013

Sungkyunkwan Scandal

Assalammualaikum...




Dah lama dah orang tengok drama Sungkyunkwan Scandal. Aku ja baru nak tengok. 
Tu pun harapkan ntv7 baru aku nak tengok. Kalau tengok online memang malas dah.
Btw.. jalan cerita dia best gila. Rugi siapa yang tak tengok cerita ni. Lebih-lebih lagi peminat korean drama.
Rugi..rugi.. hahaha. Drama Sungkyunkwan Scandal ni dibintangi oleh watak utama iaitu Park Yoochun penyanyi kumpulan JYJ  dan Park Min Yeong yang sebelum ini pernah berlakon dalam drama City Hunter. Lain-lain watak adalah seperti dibawah ini. Owh.. tak lupa juga kepada pelakon Song Joong Ki iaitu sebahagian ahli dalam tv show Running Man.





Drama Sungkyunkwan Scandal masih berlangsung di ntv7 pada hari Isnin-Jumaat 12 tghari-1 ptg.
Nak tengok online pun boleh di Dramaload.com


Banyak part dalam cerita ini yang mencuit hati,romantis, kasih sayang dan lain-lain.

Satu lagi. Dalam cerita ni ada satu lagu ost mereka yang aku suka dengar. Best! memang best!. Rasa happy bila dengar lagu ni. Lagunya bertajuk Found You dinyanyikan oleh kumpulan JYJ. 




sekian... jangan lupa tengok taw... bye ^_^

Post a Comment