Saturday, October 6, 2012

Korean Street Style

Assalammualaikum...

Terbenak di hati rasa ingin mengupdate blog akhirnya ditunaikan jua biar pun
rasa malas melanda. amboih kemain ber-jiwang2 ika nih. Hahax..
Biasalah. dah nak start exam minggu depan kenalah pandai berbahasa sedikit
mana taw kot2 la kan BM straight A. hahaha... *berangan

Ok2..ika just straight to the point jelaa.
ermm... gambar2 yang ika upload di bawah ni sebenarnya ika dapat dari laman web 
Baju2 perempuan yang bertemakan ala2 korean memang menarik perhatian ika.
Cantik nak habaq mai! Klu la ika pandai berfashion dgn baju2 kt bawah ni sah2 meletup paa...
ke orang tengok pelik je. haha lantaklah asalkan ika pakai baju sudah!


nie laa diantara fashion yang ika minat sangat. Simple But Awesome!



 Jikalau ika dapat bentuk badan sekurus mcm, memang melaram habis!
Baju t-shirt 3 suku dipadankan dgn seluar jeans, wedges,loket dan handbag warna hitam
hasilnya gempak kay!




Yang ni lawa. sape2 yang berkulit putih memang padan giler r dgn baju ni.
Baju t-shirt 3 suku berjalur melintang digayakan dgn handbag warna hitam,skinny jeans dan kasut flat
sangat menarik tahu!




Klu ika ada baju tu bley jadi baju couple apabila keluar bersiar-siar dengan jejaka idamanku 
Louis Tomlinson. ekeke ^^




Gaya kanak2 Ribena buat ika. huahaha.
Kemeja jeans biru digabungkan dgn t-shirt didalam juga boleh digayakan dgn seluar skinny atau maxi labuh berwarna coklat atau hitam.
Jangan pakai skirt pendek pulak!




ni ika suka! nampak santai je. t-shirt lengan panjang digabungkan dgn seluar track klu nak pakai dirumah je
atau dipadankan dgn skinny jeans warna hitam klu nak keluar bersiar-siar. Love it!



sekian terima kasih.




Post a Comment